Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Kádár Valéria: Angel

Az Angel egy élettörténet. Tele a szerelem és élet ármányaival és viszontagságaival. Egy mai nő története, akinek szembe kell néznie a csalósások garmadával.

Két szerelmes történet párhuzamában ismerhetünk önmagunkra. Angel fájdalmain és töprengésein keresztül reflektál érzéseinkre. Sokszor tevődik fel benne a nosztalgikus kérdés, hogy mi lett volna ha...

Kádár Valéria kötete nemcsak szórakoztat, hanem válaszokat is ad azokra a kérdésekre, amelyekre talán még nem kaptuk meg a választ. Könnyed olvasmány, amelyet tiszta szívből tudok ajánlani, minden szerelmes és csalódott hölgynek.

De ugyanakkor megérthetjük azt is, hogy mit jelent egy nő életében a szíve alól előbúvó aprócska lény. Mi az, amit képesek vagyunk feláldozni érte. Mi az amiről képesek vagyunk lemondani az ő boldogulásáért.

Kádár Valéria kötete a mai nő regénye, hiszen olyan közelségben és tisztán szövi a történetek folyamát, amilyen közelségből csak a ma embere tapasztalhatja meg az élet furcsa de mégis áldásos mivoltát.  
Bencze Attila
felelős kiadó
Ára: 1000 forint postaköltséggel
Rendelhető: info@polusonline.com
Reactions