Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Versek Szódával újratöltve

A közkedvelt irodalmi sorozat újabb állomása. Ezúttal Kiss Judit Ágnes és Végh Attila mutatkozik be rendhagyó módon. Segítik ebben őket költőbarátaik és egyéb meglepetésvendégeik.

A Versek szódával – avagy költők másképp 2011 decemberében indult a Budapesti Kamaraszínház Shure Stúdiójában, és végig teltházzal ment.
Más oldaláról mutatkozott meg Lackfi János, Iancu Laura, Szálinger Balázs, Tóth Krisztina, Térey János, László Noémi és Győrffy Ákos. A házigazda Lázár Balázs, a rendező Léner András volt.
Az estek alkalmával vendégeink voltak többek közt Bódi László (Cipő), Gergye Krisztián, Halász Judit, Horváth Csaba, Horváth Lili, Másik János, Mihályi Győző, Nagy Viktor, Papp Gábor Zsigmond, Szávai Viktória, Török Máté (Misztrál), Vörös István.
Az estekről képösszefoglalót a www.koltokmaskepp.hu weblap archívumában találhat a kedves érdeklődő.
A sorozat célja, hogy a kortárs irodalmat és alkotóit közelebb hozza a színházba járó közönséghez. A költők hétköznapi vagy épp nem hétköznapi oldalukról is megmutatkoznak, hogy teljesebb képet kaphassunk róluk.

Ezúttal Szentmártoni János költő faggatja a sorozat új vendégeit életükről, művészetükről, hobbijaikról, miközben szódát szürcsölgetnek, képeket vetítenek, váratlan vendégekbe botlanak, és maguk is szokatlan produkciókkal állnak elő.

Október 9. - Kiss Judit Ágnes és vendégei

Október 10. – Végh Attila és vendégei

Szerkesztő és játékmester: Szentmártoni János
Kreatív: Gréger Zsolt

Thália Új Stúdiója
Kezdés: 19.00
Reactions